ΠΗΓΑΣΟΣ SECURITY, Θεσσαλονίκη

Η ΕΤΑΙΡΙΑ
PEGASUS Security Thessaloniki

Από το  2002 φροντίζουμε για την ασφάλειά σας

Η Πήγασος Security ιδρύθηκε το 2002 από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στον κλάδο των εταιρειών Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας. Οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας και προσαρμοσμένες στις εξελίξεις της τεχνολογίας. Στόχος μας είναι η άριστη, συνεχώς αναβαθμιζόμενη και εκσυγχρονισμένη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, σε οποιονδήποτε απευθύνεται σε εμάς και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Mε υπευθυνότητα και ακεραιότητα βρισκόμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας.

Σε ποιους απευθυνόμαστε

H Πήγασος Security απευθύνεται σε κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία με μικρές ή μεγάλες ανάγκες προστασίας και εξασφάλισης προσώπων ή περιουσιακών στοιχείων. Όλα τα χρόνια της λειτουργίας της παρέχει υπηρεσίες άριστης ποιότητας τόσο σε επιχειρήσεις μεγάλου και μικρού βεληνεκούς, όσο επίσης και σε όλους τους πολίτες που σε καθημερινό επίπεδο, χρήζουν προστασίας και καταφεύγουν σε αυτήν. Οι άρρηκτες σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που δημιουργούμε με τους πελάτες μας, το ήθος και η επαγγελματικότητα που επιδεικνύουν όλα τα μέλη μας, καθιστούν την Πήγασος security μια εταιρία που διακρίνεται όχι μόνο για τις υπηρεσίες που παρέχει στον επιχειρηματικό-επαγγελματικό κλάδο, αλλά και σε καθημερινό επίπεδο, σε απλούς πολίτες που αναζητούν ασφάλεια και προστασία.

Στατική φύλαξη και συστήματα ασφαλείας - ΠΗΓΑΣΟΣ Security Θεσσαλονίκη

Σε τι διαφέρουμε

Η Πήγασος Security διαφέρει σημαντικά από τις υπόλοιπες εταιρίες του χώρου στα εξής σημεία:

1. Παρέχουμε πρακτικές και ευέλικτες υπηρεσίες ασφάλειας, οι οποίες διατηρούνται συνεχώς σ’ ένα αυστηρά επαγγελματικό επίπεδο.

2. Προσαρμοζόμαστε δυναμικά στις ανάγκες του συνδρομητή. Συνεργαζόμενος με την ΠΗΓΑΣΟΣ Security, o συνδρομητής δεν διαλέγει απλά από ένα «μενού» υπηρεσιών αλλά οι υπηρεσίες δημιουργούνται και προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις εκάστοτε επιθυμίες του.

3. Η αντιμετώπιση του συνδρομητή είναι ανθρώπινη, άμεση και συνεχής.

4. Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες του χρόνου. Δεν ακολουθούμε ωράρια.

5. Προσαρμόσαμε τις τιμές στα σημερινά δεδομένα, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Ανθρώπινο δυναμικό

Οι άνθρωποι μας, που στελεχώνουν το ανθρώπινο δυναμικό της Πήγασος Security διαθέτουν την κατάλληλη εκπαίδευση τόσο θεωρητική τόσο και πρακτική , λειτουργούν υπεύθυνα, σύμφωνα με τον νόμο και ανάλογα με τις απαιτήσεις που καθορίζονται από τους ίδιους τους πελάτες μας. Στους ίδιους, παρέχεται από έμπειρα στελέχη της εταιρίας μας συνεχής, άρτια και εξειδικευμένη εκπαίδευση ανάλογα με τα καθήκοντα και τις ευθύνες που αναλαμβάνουν, έτσι ώστε με αποτελεσματικότητα να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων- αναγκών και επιθυμιών.

Απομακρυσμενη παρακολουθηση

Θέλετε η επένδυσή σας να αξίζει και να μη στοιχίζει;

Απομακρυσμένη παρακολούθηση σπιτιών και επιχειρήσεων, μέσα από το κινητό σας, το laptop σας ή το tablet σας.