ΠΗΓΑΣΟΣ SECURITY, Θεσσαλονίκη

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για επιχειρησεις, επαγγελματιες και ιδιωτες

Υπηρεσίες Φύλαξης και Ασφάλειας

Οι Υπηρεσίες Φύλαξης και Ασφάλειας που προσφέρει η ΠΗΓΑΣΟΣ στους πελάτες της είναι οι ακόλουθες:

Στατική φύλαξη

Ένστολοι φύλακες της Πήγασος Security εκπαιδευμένοι και λειτουργώντας σύμφωνα με τον Κανονισμό Ασφαλείας για την κάθε φύλαξη ξεχωριστά επιτηρούν τους χώρους ευθύνης τους, δίνοντας πάντα άμεσες λύσεις. Ταυτόχρονα, ενημερώνουν και τις Αστυνομικές Αρχές όποτε κρίνεται αναγκαίο.

kentrolipsissimatonsynagermoy510

Κέντρο Λήψης Σημάτων

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού διαθέτει υπερσύγχρονα προγράμματα λήψης, τα επεξεργάζεται, τα αναλύει και ενημερώνει τις αρχές και τους αρμόδιους σε θέματα όπως: Οπλισμός – Αφοπλισμός, Διάρρηξη, Διακοπή ρεύματος, Έλεγχος Σωστής Λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής και του Συστήματος Ασφαλείας, Καταγραφή και Αποστολή Ενεργειών

kameres afaleias

Συστήματα ασφαλείας

Δωρεάν μελέτη για την εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας – συστήματος καταγραφής εικόνας που χρειάζεται ο χώρος σας. Η ΠΗΓΑΣΟΣ Security, με τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό που σας προτείνει, δίνει άμεσες λύσεις για να προστατέψετε την οικογένειά σας, την επιχείρησή σας, την περιουσίας σας.

Συστήματα Απομακρυσμένης Παρακολούθησης

Σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης

Αποκτήστε τώρα το κλειστό κύκλωμα απομακρυσμένης παρακολούθησης, καταγράφοντας σε 24ωρη βάση οποιαδήποτε κίνηση στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο.
Pegasus_Life

Υπηρεσία ΠΗΓΑΣΟΣ LIFE

Η ΠΗΓΑΣΟΣ SECURITY έχει δημιουργήσει την υπηρεσία που μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα στις κρίσιμες στιγμές σας.
ΤΩΡΑ, υπάρχει η δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού που θα έχετε πάνω σας, να ειδοποιηθεί ο άνθρωπός σας, ο άνθρωπος που σας αγαπά και σας φροντίζει.

Υπηρεσία άμεσης επέμβασης - περιπολιών

Υπηρεσία άμεσης επέμβασης - περιπολιών

Η εταιρία μας διαθέτει όχημα άμεσης επέμβασης στον χώρο του συνδρομητή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Η επέμβαση οχήματος της εταιρίας μας διατίθεται σε ημερήσια βάση καθημερινά κατά το ωράριο 22:00 μ.μ- 06:00 π.μ και κατά το Σαββατοκύριακο και τις αργίες το ωράριο 18:00 μ.μ- 06:00 π.μ.

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Κέντρο λήψης εικόνας

Επιλέγοντας την συγκεκριμένη υπηρεσία της εταιρίας μας εξουσιοδοτείτε το κέντρο μας να έχει άμεση πρόσβαση στην πραγματική εικόνα που αποδίδει το σύστημα των καμερών που έχετε στην εγκατάστασή σας με αποτέλεσμα το προσωπικό μας να είναι σε θέση να διαπιστώσει οτιδήποτε συμβαίνει μέσα στην εγκατάστασή σας, ώστε σε περίπτωση κινδύνου να ενημερωθούν άμεσα τα άτομα που έχετε ορίσει εσείς αλλά και οι εκάστοτε ανάλογα με την περίπτωση αρμόδιες αρχές.

Απομακρυσμενη παρακολουθηση

Θέλετε η επένδυσή σας να αξίζει και να μη στοιχίζει;

Απομακρυσμένη παρακολούθηση σπιτιών και επιχειρήσεων, μέσα από το κινητό σας, το laptop σας ή το tablet σας.