Τελευταία νέα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Συστήματα Ασφαλείας

Συμβουλές ασφαλείας

Η ΠΗΓΑΣΟΣ SECURITY ως πιστοποιημένη εταιρία που έχει εδραιωθεί στον χώρο της ασφάλειας για πάνω από 20 έτη έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πλήθους πελατών τόσο ιδιωτών όσο και επαγγελματιών αλλά και σημαντικών βιομηχανικών εγκαταστάσεων της χώρας μας.

Σημαντική τομή της εταιρίας μας που μας ξεχωρίζει από αντίστοιχες εταιρίες αποτελεί το φάσμα των συμβουλών και οργανωτικών μέτρων και τεχνικών ασφαλείας που εφαρμόζουμε στις σχέσεις μας με τους πελάτες μας.  Για εμάς η παροχή των υπηρεσιών μας σχετίζεται άμεσα με τις ανάγκες και επιθυμίες κάθε πελάτη μας και ακολουθεί τα πρότυπα μέγιστης ασφάλειας που αρμόζουν στις απαιτήσεις του. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη σαν μονάδα ετοιμάζοντας ειδικό πακέτο υπηρεσιών για τον καθένα.

Για τον λόγο αυτό πριν την επίτευξη οποιασδήποτε συνεργασίας ή εν γένει παροχής υπηρεσιών η εταιρία μας φροντίζει να μελετήσει όλο το φάσμα των αναγκών κάθε πελάτη-συνδρομητή μας και να του προτείνει τις κατάλληλες λύσεις που θα ευνοήσουν τον ίδιο σε βάθος χρόνου. Κύριος στόχος μας αποτελεί η επίτευξη ενός μέγιστου και άριστου επιπέδου ασφάλειας, το οποίο όπως είναι φυσικό διαφέρει ανά περίπτωση.

Ειδικότερα, πριν την εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος ασφαλείας ή παροχής υπηρεσιών στατικής φύλαξης σε ιδιώτες ο υπεύθυνος ασφαλείας της εταιρίας μας επισκέπτεται τον χώρο σας, μελετώντας πλήρως την δομή του ίδιου αλλά και τις ανάγκες ασφάλειας που αυτός έχει. Ψάχνουμε να εντοπίσουμε εμείς τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε ενδεδειγμένες λύσεις που θα προστατεύσουν πλήρως εσάς και την περιουσία μας. Η εταιρία μας δε, ακολουθεί σύγχρονες μεθόδους ασφάλειας που βασίζονται σε διεθνή πρότυπα και όλο το προσωπικό μας καταρτίζεται συνεχώς σε καίρια θέματα παροχής υπηρεσιών ασφάλειας.

Όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών στατικής φύλαξης σε επαγγελματίες και ιδίως σε μεγάλους επαγγελματικούς χώρους η ΠΗΓΑΣΟΣ SECURITY εκπαιδεύει ειδικά τους ένστολους φύλακές της στον επικείμενο χώρο της επιτήρησης προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε ανάγκη αλλά και παρέχει ειδικά σεμινάρια του τομέας της ασφάλειας σε αυτούς. Καταρτίζουμε ειδικούς κανονισμούς ασφάλειας με τον κάθε πελάτη μας ώστε να ρυθμίσουμε στο μέγιστο όλες τις προβλέψεις ασφάλειας του χώρου σας, κανονισμούς που καθορίζουν όλο το πλαίσιο της συνεργασίας μας και δημιουργούν κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσά μας. Συνάπτουμε δε σε συνεννόηση μαζί σας σε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες ασφαλιστικές συμβάσεις αστικής ευθύνης μας απέναντί σας για την κάλυψη κάθε ασφαλιστικού κινδύνου και ζημίας που θα προκληθεί κατά τη παροχή της στατικής φύλαξης. Με την ΠΗΓΑΣΟΣ SECURITY μπορείτε να νοιώθετε απόλυτα ασφαλείς και σίγουροι, καθώς έχουμε μελετήσει και προβλέψει κάθε ενδεχόμενο που σχετίζεται με την ασφάλειά σας.

Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε παρέχοντάς σας συμβουλές ασφάλειας και μέτρα αντιμετώπισης κάθε προβλήματός σας 24 ώρες το 24ωρο καθώς η ΠΗΓΑΣΟΣ SECURITY λειτουργεί 365 ημέρες τον χρόνο. Για οτιδήποτε σας συμβεί, για οποιαδήποτε απορία, για οποιαδήποτε διευκρίνιση και ανάγκη το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Υπάρχει δε διαθέσιμο περιπολικό για έκτακτες ανάγκες κάθε ώρα και ημέρα.  Το κέντρο λήψης σημάτων μας λειτουργεί κάθε ημέρα και ώρα επίσης.

Μπορείτε να προβείτε σε επικοινωνία μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή και να κλείσετε ραντεβού με το αρμόδιο τμήμα. Ανάλογα με την ανάγκη σας και την επιθυμία σας εντός ημέρας σας ετοιμάζουμε ένα πακέτο υπηρεσιών ασφαλείας, όλο το πλαίσιο της εκάστης παροχής αλλά και σχετικό χρονοδιάγραμμα επίτευξης αυτής.

Επενδύστε στην ασφάλειά σας με την ΠΗΓΑΣΟΣ SECURITY. Επενδύστε στην ποιότητα και σε μια χρόνια σχέση εμπιστοσύνης.

Άλλα νέα που σας ενδιαφέρουν

Συστήματα Απομακρυσμένης Παρακολούθησης

Αποκτήστε τώρα το κλειστό κύκλωμα απομακρυσμένης παρακολούθησης, καταγράφοντας σε 24ωρη βάση οποιαδήποτε κίνηση στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο.Ελεγχος εγκαταστασεων απο μακρυνη...

read more

Στατική φύλαξη

Με πολυετή εμπειρία η εταιρία μας αναλαμβάνει τη στατική φύλαξη χώρων όπωςβιομηχανικών εγκαταστάσεων, εργοστασίων και εργοταξίων, δημοτικών χώρωνκαι φυσικά καταστημάτων γραφείων και σχολείων.Στατική...

read more

Η Εταιρία μας

ΠΗΓΑΣΟΣ SECURITY

Για κάθε υπηρεσία φύλαξης και ασφάλειας.
Για κάθε ιδιώτη και επαγγελματία.
Για κάθε χώρο και εγκατάσταση.
Για κάθε μέρα του έτους.
Σεβόμαστε τις ανάγκες σας.
Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης..

Ακολουθείστε μας στα Social

f

Απομακρυσμενη παρακολουθηση

Θέλετε η επένδυσή σας να αξίζει και να μη στοιχίζει;

Απομακρυσμένη παρακολούθηση σπιτιών και επιχειρήσεων, μέσα από το κινητό σας, το laptop σας ή το tablet σας.