Τελευταία νέα

ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΗΓΑΣΟΣ SECURITY

Σύνδεση συστήματος συναγερμού με το υπερσύγχρονο Κέντρο Λήψης Σημάτων της ΠΗΓΑΣΟΣ SECURITY

ΜΟΝΟ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ.

Διαθέτετε σύστημα συναγερμού και θέλετε το σήμα του να ελέγχεται από ειδικευμένους επαγγελματίες 24 ώρες το 24ωρο; Επωφεληθείτε άμεσα της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΗΓΑΣΟΣ SECURITY μόνο με 10 ευρώ το μήνα + ΦΠΑ.
H εταιρία μας διαθέτει διαθέτει Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού με σκοπό να λαμβάνει σήματα συναγερμού από τους συνδεδεμένους με το κέντρο μας συνδρομητές και να ειδοποιεί τις αρμόδιες κρατικές αρχές και τα δηλωθέντα από το συνδρομητή εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Πρωταρχικό μέλημα του Κέντρου Λήψεως Σημάτων είναι η άμεση ενημέρωση του Συνδρομητή ή των εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων του, αμέσως μόλις ληφθεί σήμα συναγερμού καθώς επίσης και η ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το κέντρο μας λειτουργεί σε 24ωρη βάση, είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας και επανδρωμένο με ειδικευμένους χειριστές.
Αμέσως μετά τη σύνδεση του συστήματος συναγερμού του Συνδρομητή με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων της εταιρίας μας, όλες οι λειτουργίες του θα ελέγχονται πλήρως, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το έτος. Όπου και αν βρίσκεστε και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θα νοιώθετε ασφαλείς καθώς το σήμα του συναγερμού σας θα ελέγχεται-παρακολουθείται πλήρως από ειδικευμένους και πιστοποιημένους επαγγελματίες του χώρου της ασφάλειας. Οποιαδήποτε στιγμή δε, μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες για το σήμα του συναγερμού σας από τους χειριστές του κέντρου μας, χωρίς καμία χρέωση, αναφέροντας απλά τον μοναδικό κωδικό αναγνώρισής σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: 2310672718 ή στο email: info@pegasussecurity.gr και ενημερωθείτε για την άμεση ενεργοποίηση της προσφοράς μας αλλά και για όλο το φάσμα των λοιπών εξελιγμένων υπηρεσιών μας (εγκατάσταση υπερσύγχρονου συστήματος συναγερμού, απομακρυσμένη παρακολούθηση, κάμερες, άμεση επέμβαση κλπ.) που θα σας παρέχουν ποιοτικώς την ύψιστη προστασία της ιδιοκτησίας σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

Άλλα νέα που σας ενδιαφέρουν

Συστήματα Απομακρυσμένης Παρακολούθησης

Αποκτήστε τώρα το κλειστό κύκλωμα απομακρυσμένης παρακολούθησης, καταγράφοντας σε 24ωρη βάση οποιαδήποτε κίνηση στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο.Ελεγχος εγκαταστασεων απο μακρυνη...

read more

Στατική φύλαξη

Με πολυετή εμπειρία η εταιρία μας αναλαμβάνει τη στατική φύλαξη χώρων όπωςβιομηχανικών εγκαταστάσεων, εργοστασίων και εργοταξίων, δημοτικών χώρωνκαι φυσικά καταστημάτων γραφείων και σχολείων.Στατική...

read more

Η Εταιρία μας

ΠΗΓΑΣΟΣ SECURITY

Για κάθε υπηρεσία φύλαξης και ασφάλειας.
Για κάθε ιδιώτη και επαγγελματία.
Για κάθε χώρο και εγκατάσταση.
Για κάθε μέρα του έτους.
Σεβόμαστε τις ανάγκες σας.
Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης..

Ακολουθείστε μας στα Social

f

ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΗΓΑΣΟΣ SECURITY

ΜΟΝΟ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ. Διαθέτετε σύστημα συναγερμού και θέλετε το σήμα του να ελέγχεται από ειδικευμένους επαγγελματίες 24 ώρες το 24ωρο; Επωφεληθείτε άμεσα της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΤΟ…

Απομακρυσμενη παρακολουθηση

Θέλετε η επένδυσή σας να αξίζει και να μη στοιχίζει;

Απομακρυσμένη παρακολούθηση σπιτιών και επιχειρήσεων, μέσα από το κινητό σας, το laptop σας ή το tablet σας.